Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на

...
  Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на
Коментари Харесай

Скритите послания: Картите Таро и техните планетарни съответствия

   " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва, кои са планетарните сходства в карти Таро.
Прочетете още
Планетите в астрологията ни оказват помощ да разберем вътрешните си сили, като ни обезпечават повече дълбочина и прозрения за вида персона, която сме. Това е превъзходен метод да разберете и приемете себе си или другите.

Разбирането на вашата рождена/натална карта обаче може да бъде объркващо от време на време. Липсата на прецизен час в деня на раждането води до съществени отклонения. Това не значи, че не би трябвало да се доверявате на астрологията. Необходими са доста процедура и задълбочено схващане на основите на астрологията като: планети, домове, зодиакални знаци, детайли и аспекти.

Накратко, ето моята интерпретация на планетите както в таро, по този начин и в астрологията, и по какъв начин работят, с цел да повлияят на нашите вътрешни сили. Таро четецът, който пояснява подредбата на колодата следва да знае, че на всяка карта от огромните аркани дава отговор на една или друга планета.

 

Слънце

В таро Слънцето е една от основните аркани и се свързва непосредствено с астрологичната планета - диктува характерност, жизнеспособност и може да уточни обстановки в живота ви, които засягат вътрешното и външното ви аз. В взаимозависимост от това къде падат картите и какви карти са до тях, това може да значи, че или не сте себе си, че сте прекомерно егоистични или егоистични, или че сте се намерили.

Свързано със зодия:  Лъв

Свързано с карта Таро:  Слънцето

 

Луна

В таро  картата Луната  попада в огромна аркана.  Свързва се с астрологичния знак Риби, само че действителната лунна планета е обвързвана с друга огромна аркана, наречена  Висшата жрица.  То диктува скрити аспекти в живота ни, скрити или скрити претекстове, обстановки, които би трябвало да излязат нескрито, или потребността от изолираност и усамотение. Може също по този начин да намекне за владение на висока вътрешен глас и духовни способности, нужда да се вслушва в интуицията си или просто цялостна свръхчувствителност (добра или лоша) в дадена обстановка.

Свързана със зодия:  Рак

Свързана с карта Таро:  Луната и Висшата жрица

 

Меркурий

В таро Меркурий се свързва с  Магьосника.  Магьосникът в таро показва нашата вътрешна сила за основаване и може да предскаже дали сте подготвени да творите и/или имате ресурсите да творите. Сега, когато мислим за основаване, то може да бъде за всичко или за всеки. Наистина зависи кои карти са до, под или от горната страна на тази карта. Освен това в самата карта се крие огромна загадка, тъй че когато се появи, нормално е тъй като има значимо известие, прикачено към него.

Свързан със зодия:  Близнаци и Дева

Свързан с карта Таро:  Магьосникът

 

Венера

В таро Венера се свързва с  Императрицата.  Тази огромна аркана показва потребността ни да се храним и да растем с самообладание, обич и съчувствие в сърцата си. Може да се отнася до нашата директна среда или нашите прочувствени потребности. Това може да значи, че би трябвало да се успокоите и да спрете да бъдете толкоз импулсивни, или може да значи, че би трябвало да започнете да обичате себе си и да се грижите по-добре за себе си. Разбира се, зависи единствено какви други карти има като систематизиране.

Асоциира се с зодиакален знак:  Телец и Везни

Асоциира се с карта Таро:  Императрицата

 

Марс

В таро Марс се свързва с  Кулата.  Много хора усещат тази „ злокобна “ тайнственост и като че ли целият им свят се разрушава, което в по-голямата си част е правилно. Положителният знак обаче е, че Вселената ви споделя, че нещо би трябвало да бъде разрушено, с цел да се построи още веднъж. Това е късмет да приемете провалянето, краткотрайно, и просто да преминете през етапа „ о, мамка му “. Колкото по-рано можете да го приемете, толкоз по-бързо можете да започнете ново.

Свързан със зодия:  Овен и Скорпион

Свързан с карта Таро:  Кулата

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 

Следва продължение…
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР